ΘΕΑΤΡΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Τερέζα ως ενεργή ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε διαφορετικών ειδών θεατρικές παραστάσεις. Σε κωμωδίες ("Παρασκευή και 13", "Contra Tempo", "Εκκλησιάζουσες, Λαϊκή Οπερέτα", "Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι που θα αλλάξουν τον κόσμο", "Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού", "Ο Φυλάργυρος"), σε δραματικά έργα ("No Name's Myth", "Κλώβος", "Την Κυριακή έχουμε γάμο"), σε θεατρικά αναλόγια ("Μικρή Μεγάλη Ασία, πατρίδα αλισμόνητη", "Ιωάννης Καποδίστριας, τα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη") και σε παιδικές παραστάσεις («Jazz For Kids», "Λίμνη των Κύκνων", "Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες", "Της πατρίδος η σημαία έχει χρώμα γαλανό"). Έχει παίξει σε θέατρα όπως: «Λυρική Σκηνή», «Κ.Θ.Β.Ε», «Ηρώδειο», «Θέατρο Τέχνης», «Θέατρο Γκλόρια», «Αγγέλων Βήμα», «Χυτήριο» και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και σκηνοθέτες.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το 2015 παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής με το Βασίλη Ανδρέου και τη Μαρία Αιγινήτου (1 έτος) και το 2016 ξεκίνησε να φοιτά στο "Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κούν".

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής: "Υποκριτική στην κάμερα" με το Δημήτρη Λάλο, "Βιομηχανική κίνηση του Μέγιερχολντ" με τη Μαρία Σμαέβιτς, "Μάσκα στο θέατρο" με την Έλενα Μαυρίδου αλλά και σεμινάρια σεναριογραφίας στην Ε.Σ.Ε.

Το 2021, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της πάνω στην "Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων" στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Θέατρο Τέχνης, εξαγωγικές εξετάσεις 2019
Θέατρο Τέχνης, εξαγωγικές εξετάσεις 2019

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Τούρτα της μαμάς" (ΕΡΤ), όπου υποδύθηκε την Βούλα, τη βαφτιστήρα του Κώστα Κόκλα και της Καίτης Κωνσταντίνου, η οποία ακολουθώντας το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ξύπνησε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες όλης της οικογένειας.

Υ.Γ: Πάτα πάνω στην εικόνα για να δεις το επεισόδιο.


ΔΕίΓΜαΤΑ