ΜΟΥΣΙΚΗ

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μικρή διδασκόμενη την κλασική κιθάρα (7 έτη) αλλά αυτό που ήθελε πάντα ήταν να τραγουδάει. Στην εφηβία ξεκίνησε μοντέρνο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και στο Ωδείο Αμαρουσιόυ. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις Πανεπιστημιακές της σπουδές, διδάχθηκε μοντέρνο τραγούδι και μιούζικαλ από τη Σία Κοσκινά (3 έτη). Από το 2016, επιθυμώντας να εξελίξει τη δεξιοτεχνία της, άρχισε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με τον Βαγγέλη Αγγελάκη (4 έτη) και την Πένυ Ρίζου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Τερέζα, μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές μουσικές εμφανίσεις στην Αθήνα και την επαρχία. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Μάριο Στρόφαλη, την Ευσταθία, τη Σία Κοσκινά κ.α και έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικοθεατρικές παραστάσεις. 

 Από 19 ετών χαρίζει τη φωνή της σε μεταγλωττισμένα τραγούδια της DISNEY, του NETFLIX και όχι μόνο.

Εκκλησιάζουσες, λαϊκή οπερέτα
Εκκλησιάζουσες, λαϊκή οπερέτα

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ

Τα πρώτα της τραγούδια (I Got You, For You, Stronger, Alone), τα έγραψε συνεργατικά με τον Δημήτρη Νάσιο και είχαν ύφος Pop, Soul, αγγλικό στίχο και ήχο μπλεγμένο με ελληνικά όργανα (μπουζούκι). 

Πάντα συνδεδεμένη με τις ρίζες της και σκεπτόμενη το "τι πραγματικά την συγκινεί", αποφάσισε να γράψει ελληνικά τραγούδια. Τώρα έχει γράψει μια σειρά από έντεχνα τραγούδια με παραδοσιακά στοιχεία. Το πρώτο της, που έχει κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2022, έχει τίτλο "Αποδημητικά πουλιά" και αναφέρεται σε έναν ανολοκλήρωτο έρωτα.

Το 2022 έγραψε τη μουσική της παράστασης "Μικρή Μεγάλη Ασια, πατρίδα αλισμόνητη" των Αστέριου Πελτέκη και της Τζένης Βελένη.


ΔΕΙΓΜΑΤΑ